Ma-Vr: 9:00 tot 20:00 Weekend: op afspraak | 06 33614212

Bruidskapsels


De meeste bruiden kiezen voor een bruidsarrangement. Dit houd in dat ze eerst zelf door een proefsessie willen ervaren of het gekozen model bij hen past. Het resultaat van de proefsessie laten ze vervolgens vastleggen voor de dag van de bruiloft. Het bruidsarrangement bestaat dus uit een proefsessie en de dag van de bruiloft. De proefsessie is niet verplicht, maar is wel aan te raden om teleurstelling te voorkomen.

Totaal bedragen de kosten voor het bruidsarrangement dus € 290,00 en worden hier geen extra kosten voor bijvoorbeeld materiaal- of reiskosten in rekening gebracht (tot een reisafstand van 30 km). Deze dienst wordt tot een straal van 50 km rond Amstelveen geleverd.

Van belang voor een succesvolle planning van de werkzaamheden is dat ik uw naam, adres en telefoonnummer ontvang samen met de datum waarop u de proefsessie wil doen en natuurlijk de dag waarop de bruiloft plaatsvindt. Op de dag van uw bruiloft maak ik eerst uw bruidskapsel en dan uw make-up en dan pas kunt u uw bruidsjurk aantrekken. Tevens is het op deze dag belangrijk dat ik van te voren weet op welk tijdstip ik gereed dien te zijn met bruidskapsel en bruidsmake-up.

Behandelingen

Opsteken/vlechten haar:
- Proefkapsel:
- Bruidskapsel:
- Bruidsmeisje/Bruiloftsgasten

€75,00
€125,0
€50,00

Visagie:
- Dag Make-Up:
- Avond Make-Up:
- Bruids Make-Up:

€30,00
€35,00
€45,00

Bruidsarrangement

Proefsessie:
- Proefkapsel + Bruidsmakeup:

Bruiloft:
- Bruidskapsel + Bruidsmakeup:

€120,00

€170,00

Tarieven zijn inclusief btw en benodigde producten.